Контакт

Препоръки

Лого Информация

Грундфос България ЕООД ползва услугите на "Targove.BG" от почти четири години.

През този период винаги сме били изключително доволни от предлаганите услуги, както и от високо професионалното отношение към нас, като клиент.
Всичко това ни кара да препоръчаме "Targove.BG", като коректен партньор.
“МОУШЪН АРТС” ЕООД  е отскоро клиент на ТЪРГОВЕ БГ и сме много доволни от сътрудничеството си. Нашата компания има интерес към участие в обществени поръчки, свързани с рекламни и маркетингови дейности, и абонаментът в платформата на targove.bg ни дава възможност да получаваме по мейл нотификация, че такива са обявени в нашия сектор.
Синтезираната информация, която получаваме в реално време е много полезна за нас, тъй като ни спестява време и в същото време сме постоянно в течение с актуалните процедури. Винаги можем да разчитаме на професионалната квалификация и на човешко разбиране от страна на екипа на targove.bg, така че изискванията ни да са удовлетворени.


 
„ЗАД ДаллБогг: Живот и Здраве АД“ е една от най-големите компании в България в областта на застрахователните услуги. За нас е важно да разбираме навреме за обществени поръчки в нашата сфера, обявени от държавните институции, както и евентуално за обяви от частни компании, които търсят доставчик на подобни услуги. Абонаментът ни в targove.bg ни дава тази възможност – получаваме по електронна поща новите обявления всеки ден и те са подбрани според нашия профил на търсене. Лесна, бърза и удобна за употреба услуга.
 
Нашата фирма "Водоканалстрой-Костови" ЕООД  се занимава с инженерни услуги, водоснабдяване и канализация. Обществените поръчки в този сектор са много важни за нас като източник на приходи. От 2016 г сме клиенти на ТЪРГОВЕ БГ и получаваме по мейла информация за публикуваните търгове, които са подходящи за нашия бизнес и в които можем да участваме. Този начин на работа е много удобен за нас, защото не ни се налага да търсим публикувани поръчки по сайтовете на институциите и да изпускаме срокове – информацията идва бързо, а ние само трябва да преценим дали да участваме или не.
 
ЕКСПРЕС ЛИФТ СЕРВИЗ ООД с настоящата Референция изказва удовлетворението си от съвместната дейност с „Търгове БГ“ ЕООД за предоставяне на база данни за обществени поръчки.
По време на нашата съвместна работа фирмата се е доказала като коректен и прецизен изпълнител. Отличава се с висок професионализъм, бърза реакция и резултатност при предоставяне на информация. Разполага с високо квалифициран персонал.
С удоволствие използувам възможността да препоръчам фирма „Търгове БГ“ ЕООД като коректен и надежден партньор, който обезпечава услуги с високо качество.
ЛУКОЙЛ България има няколко години опит в съвместната работа с Targove.BG.
В досегашните ни отношения компанията се проявява като надежден и коректен партньор, стриктно изпълняващ поетите договорни отношения.