Изпозвате браузер който не поддържаме
Контакт


Анализ на поръчките във Вашия сектор

По-добро познаване на пазара. Обмислени решения.


Нашата аналитична услуга ще Ви помогне да разберете в кои поръчки имате най-големи шансове за успех, какви са ценовите стратегии на Вашите конкуренти и евентуално какви процедури се очаква да бъдат публикувани в предстоящите месеци.
 

Конкуренти и цени
Подробен анализ на обявените процедури в определен период от време, съдържащ информация какви процедури са били обявени и на каква стойност; кои фирми са ги спечелили; на каква цена са сключените договори - всичко това визуализирано в графики и таблици. Ще опознаете по-добре своите конкуренти, за да сте винаги една крачка пред тях! 

 • Ще разберете ценовите стратегии на Вашите конкуренти.        
 • Ще прецените по-добре шансовете си и дали да участвате в дадена процедура или не.          
 • Ще определите цената, с която ще бъдете на конкурентно ниво.     
 • Ще подберете възложители, чиито ценови изисквания съответстват на вашия бизнес модел и бихте им отговорили адекватно.


Анализ на пазара
Знаете ли колко процедури са били публикувани във Вашия сектор през последната година? Каква е сумата, която са инвестирали възложителите за този период? Кои са основните играчи, които участват в тези поръчки? Нашият анализ ще отговори на всички тези въпроси и ще Ви помогне също: 

 • Да разберете имате ли капацитет за участие в обществени поръчки.
 • Да планирате адекватно ресурс, с който да увеличите приходите си.
 • Да подпомогнете своя екип "Продажби" с контакти на най-важните възложители в държавата, какви са количествата, които поръчват те и други важни детайли. 
 • Да взимате по-реалистични и обосновани решения дали да участвате в дадена сфера или не.
   
Нови клиенти
Възложителите от публичния или частен сектор са потенциални нови клиенти за Вас. Анализът ни ще Ви бъде полезен с директна информация относно имената на отговорните лица и контакти от страна на възложителите, които може би скоро ще се нуждаят от Вашите стоки/услуги. Ще научите повече за:        
 • Договорите за обслужване, които евентуално ще се нуждаят от подновяване в предстоящите месеци.
 • Кои са фирмите, наскоро спечелили поръчки - те може би биха Ви наели като подизпълнител. 
 • Кои са възложителите, които вероятно ще обявят поръчки скоро - прогноза, базирана на тяхното поведение назад във времето.
   

Анализ, подготвен специално за Вас
Ако имате специфични въпроси, на които ние можем да отговорим благодарение на огромната база данни, с която разполагаме, ще се радваме да го направим. Може би губите много време в събиране на статистика или сравнение на резултати, което можете да инвестирате по-полезно в подготовка на Вашата оферта? Обадете ни се и ще го свършим вместо Вас.  

Благодарение на огромното количество данни за обявени процедури и сключени договори, с които боравим ежедневно, ние можем да подготвяме анализи и да ги адаптираме според нуждите на Вашата фирма - така че да съдържат информацията, която ще Ви трябва и да изглежда така, както искате. Вие задавате критериите за подготовка, с които ще Ви бъдем максимално полезни - пробвайте. 
 


 
Ако искате да получите безплатен демо-анализ или се нуждаете от повече информация за възможностите на нашата система, моля оставете телефон или имейл за връзка.

По този начин Вие давате Вашето съгласие да се свържем с Вас, за да разберем повече с какво да Ви бъдем полезни, да Ви изпратим исканата информация или ценова оферта. За да разберете повече, моля проверете нашата Политика за лични данни.