Контакт
И.Н.: 32997947

В съответствие на чл.2 ал.ал.1 и 2 на МС 160/01.06.2016 и във връзка с изпълнение на проект „Разширяване на социалното предприемачество на НКПСБ” договор №BG05M90P001-2.010-0207-С01 по процедура „Развитие на социалното предприемачество”код BG05M90P001-2.0

Вид обявление
Услуги
Дата на публикуване:
03.01.19
Вид документ
Обявление (всички процедури)
CPV/КОП кодове
48000000
Краен срок
07.01.19
Подвид на документа
Национално обявление
Възложител
Национална потребителна
кооперация на слепите в България
Очаквана цена
2 750 BGN
Приложени файлове:
 1. Pokana_str1.pdf   (Приложението е видимо само за регистрирани потребители. Ако искате да видите приложението регистрайте се тук)
 2. Pokana_str2.pdf   (Приложението е видимо само за регистрирани потребители. Ако искате да видите приложението регистрайте се тук)
 3. Pokana_str3.pdf   (Приложението е видимо само за регистрирани потребители. Ако искате да видите приложението регистрайте се тук)
 4. Pokana_str4.pdf   (Приложението е видимо само за регистрирани потребители. Ако искате да видите приложението регистрайте се тук)
Място на доставка
BULGARIA / БЪЛГАРИЯ
 • Сваляне
 • Печат
 • Бележки
  Трябва да сте влезли за да запазвате бележки.
 • Препращане
  Невалиден имейл Имейла бе изпратен успешно
Описание
Изисквания на Възложителя: Софтуер за е-магазини с отворен код; Платформата трябва да работи на кирилица; Софтуерът трябва да е синхронизиран с екранен четец; Връзката със складовата програма да е в реално време /складовата програма е „ микроинвест склад про”; Софтуерът трябва да предлага възможност за връзка с контрагенти през техните сайтове и осъществяване на продажби; Възможност за виртуален склад; Възможност за добавяне на произволни страници; Да се качват снимки и изображения за продуктите директно в магазин; Да се получават известия за постъпили нови поръчки по e-mail; Да се създават потребители с различни права на достъп в магазина; Да притежава вградени инструменти за SEO-оптимизация; Необходимо е да има пълна демоверсия; Софтуерът трябва да дава възможност за актуализация на предлаганите количества ; Софтуерът да съответства на последните промени в Закона за ДДС и Наредба Н-18 Да предоставя възможност за популяризиране на дейността на НПК на слепите в България и етикетиране на стоките, производени от хора с увреждания.
Регистрирайте се и получете достъп до тази и още много обществени поръчки които биха представлявали интерес за Вас!

Защо targove.bg?

 • Индивидуални профили
      на търсене.
 • Най-богатата база данни от
      България и Европа.
 • Личен акаунт мениджър.
 • Ежедневно нова информация по имейл.

Регистрация