Декларация за поверителност

Тази декларация за поверителност ви информира - на база разпоредбите в новия общ европейски регламент за защита на данните (GDPR) - за това какви лични данни обработваме, защо и на какви (правни) основания. Тя освен това предоставя подробности как да се свържете с нас, за да упражнявате правата си като субект на данни.

За нас / Администратор на данни
Търгове БГ ЕООД
София 1202, ул. Поп Богомил 1, офис 18
телефон: 02 958 6356
Електронен адрес за въпроси свързани с политиката ни за защита на личните данни: privacy@targove.bg


Какви лични данни обработваме
Ние обработваме предоставените от вас данни по време на регистрацията, плюс IP адреса на фирмата Ви по време на потвърждението по мейл, влизане в системата и отваряне на оферти от регистрационната зона. В случай, че ни предоставите допълнителни данни по-късно по време на нашите бизнес отношения, напр. мобилен телефонен номер, обработваме такава информация.
НЕ събираме специални категории лични данни.


За какви цели събираме определени данни
Нашата услуга е информационна услуга Бизнес-Бизнес. Ние можем да изпълним услугата в очакваното качество, само когато можем да се свържем с вас - както по телефона, така и по електронната поща - за да обсъдим какви оферти Ви интересуват.
IP адресите се събират единствено по технически и юридически причини.

Правно основание за обработката на личните ви данни
• Договорни нужди: ние можем да доставим услугата само когато можем да се свържем с вас
• Правно задължение: събираме IP адреса на чрез двойно потвърждение, за да можем да докажем, че дадено лице се е съгласило с нашите условия и декларация за поверителност.

Нашият легитимен интерес
• Защита на нашия бизнес модел: можем да предложим само безплатен пробен период, като се уверим, че едно и също лице или фирма не се регистрира отново и отново за безплатен пробен период. Поради това трябва да запазим данните и след изтичане на безплатния пробен период. По време и скоро след края на теста ние ще се свържем с вас, за да обсъдим дали и как вашата компания иска да използва нашите услуги в бъдеще.
• Спазване на нашите условия / коректна употреба: предоставената от нас оферта е предназначена за използване от нашите клиенти за участие в обществени поръчки в техния бизнес сектор. Изтеглянето на допълнителни данни, включително тръжна документация, с намерение да се препродава тази информация, не е разрешено. Техническите инструменти (например роботи), за да вземете данни, са забранени, защото могат да навредят на ефективността на нашата платформа.

Доброволно съгласие
Като ни давате Вашето доброволно съгласие да получавате новини или оферти за нашите услуги, вие ни разрешавате да ви изпращаме имейли или да ви се обаждаме, ако имаме нови услуги или идеи за употреба, които според нас са полезни за вашата компания при участие в обществени поръчки, конкурси и търгове. Можем също така да Ви изпратим промоционални оферти за нашите услуги. Няма да ви изпращаме съобщения, които не са свързани с обществени поръчки, кокурси или търгове.
Винаги можете да оттеглите съгласието си, като влезете в профила си и премахнете отметката от квадратчето за съгласие, като ни изпратите имейл до office@targove.bg или като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента, която се намира в някой от имейлите ни, свързани с съгласието, което сте дали.
Моля, обърнете внимание: това не важи за имейлите с нови резултати от вашия профил на търсене, които Ви изпращаме като част от нашето договорно задължение. Ако искате да спрете безплатния пробен период или искате да отмените платения си абонамент, моля, уведомете ни на адрес office@targove.bg


Получатели на данни / прехвърляне към трети страни
Ние не отдаваме лични данни под наем на трети лица. Ние споделяме само лични данни с процесори, работещи от наше име, т.е. изпълняват услуги, необходими за нашите собствени операции (в областта на счетоводството, маркетинговите услуги и оперирането на нашия уебсайт). При всички от тях имаме договорни отношения, които обхващат всички необходими мерки за защита, за да пазят личните ви данни в безопасност.
Ние не прехвърляме никакви лични данни на трети страни. За нашата политика за поверителност, свързана с Google Анализ, можете да намерите допълнителна информация по-долу.


Google Анализ / "Бисквитки"
Тази уеб страница използва Google Анализ, услуга за уеб анализ, предоставена от Google Inc. ("Google"). Google Анализ използва така наречените "бисквитки", текстови файлове, които се съхраняват на компютъра ви и позволяват анализ на използването на уебсайта от вас. Информацията, генерирана от "бисквитката" за използването на този уеб сайт, обикновено се предава на сървър на Google в САЩ и се съхранява там. Въпреки това, поради активирането на анонимността на IP адресите на този уеб сайт, вашият IP адрес ще бъде премахнат от Google предварително в държавите-членки на Европейския съюз или в други страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство. Само в изключителни случаи пълният IP адрес ще бъде изпратен на сървъра на Google в САЩ и ще бъде изтрит там. От името на оператора на тази уеб страница Google ще използва тази информация, за да направи оценка на използването на уебсайта, да изготви отчети за дейността на уебсайта и да предостави на оператора на сайта други услуги, свързани с дейността на интернет страницата и използването на Интернет. IP адресът, предоставен от Google Анализ като част от Google Анализ, няма да бъде обединен с други данни на Google. Можете да предотвратите съхранението на "бисквитките" чрез съответното настройване на софтуера на браузъра; но, имайте предвид, че ако направите това, може да не успеете да използвате пълноценно всички функции на тази уеб страница. Освен това можете да предотвратите събирането от Google на данните, генерирани от "бисквитката", свързани с използването на уебсайта (включително IP адреса ви) и обработката на тези данни от Google, като изтеглите приставката за браузър, налична под следната връзка и инсталирайте: http : //tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl = bg. Друга възможност е да предотвратите събирането от Google Анализ като кликнете върху следната връзка: Деактивирайте Google Анализ.
Използваме анонимния IP-маркер за Google Анализ, което означава, че Google няма да получи пълния ви IP адрес, правейки невъзможно да ви идентифицира или да използва подробно географско насочване. Освен това не използваме ремаркетинг, така че няма да получавате реклами от нас въз основа на историята на сърфирането.

Вашите права
Имате следните права относно обработваните от нас лични данни:
• Правото да бъдете информирани какви лични данни обработваме (за вас), колко време ще се съхраняват и каква е целта
• Право на коригиране
• Право за изтриване, освен ако не е ограничено от договорни потребности, правни основания или законни интереси (вж. По-горе)
• Право на ограничаване на обработката
• Право на преносимост на данни
Освен това имате право да подадете жалба относно обработката на личните си данни в следния контролен орган:

Комисия за защита на личните данни
Адрес: София 1592, бул. "Проф. Цветан Лазаров "№ 2
Център за информация и контакти - тел. 02 / 91-53-518
Приемна - работно време 9:00 - 17:30 ч.
Електронна поща: kzld@cpdp.bg
Интернет страница: www.cpdp.bg

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на: privacy@targove.bg или 02 958 6356

 
защита на личните данни