Контакт

Често задавани въпроси

Относно услугата

Обществените поръчки са важен икономически фактор и отлична възможност за реализиране на продажби и набиране на нови клиенти. Обявленията за обществени поръчки са публични и се публикуват в различни печатни издания и интернет-страници. Търсенето сред толкова много информация на интересуващите Ви обявления отнема много време и в този смисъл Ви струва пари. Ние търсим и намираме само търговете, които са интересни за Вас по зададени от Вас критерий и Ви ги доставяме ежедневно.

Разбира се! Предлагаме Ви 7-дневен Безплатен тест на нашата услуга! За повече информация, кликнете тук.

  • Изключително богата база данни с търгове от България и Европейския Съюз - над 20% повече обявления от всеки друг източник!
  • Международен опит в Обществените поръчки в над 22 държави.
  • Индивидуални профили за търсене – базирани на личните Ви нужди
  • Получавате интересуващите Ви обявления ежедневно по имейл
  • Консултации и препоръки от нашия екип

Не, тестовият абонамент е фиксиран на 7 дни и след неговото изтичане Вашият достъп автоматично се прекратява. Ако желаете да продължите да получавате интересуващите Ви обявления е нужно да се абонирате.

Относно абонамента

Можете да се абонирате онлайн. Влезте с потребителското си име и парола и кликнете на "Абонамент". По този начин профилите Ви за търсене от тест-периода се запазват непроменени. Ако не сте тествали услугата, кликнете тук.

Абонаментите зависят от броя профили за търсене и се определят според индивидуалните Ви нужди. За подробна информация и индивидуална оферта се свържете с нас на 02 958 6356.

Абонаментът е на годишна база и се подновява автоматично за същия период. Цената по абонамента се плаща авансово (възможни са индивидуални споразумения). За повече информация вижте Общите условия.

Ако не намирате актуални обявления за Вашия бизнес, препоръчваме търсене в архива ни. Някои обявления са сезонни, и е възможно периодът, през който тествате да не отговаря на времето на обявяването им.

Ние търсим интересуващите Ви обявления ежедневно. Според зададените от Вас критерии ние ще Ви ги изпратим по имейл. Дори и една спечелена от Вас обществена поръчка, въз основа на обявление, намерено чрез нас осмисля абонамента за няколко години.

Категориите профили за търсене покриват най-популярните бизнес-сектори и са добра отправна точка към създаването на индивидуални профили, базирани на Вашите нужди.
Изберете един от следните два варианта за намиране на интересуващите Ви обявления: 

а) Въведете собствени ключови думи:
По време на регистрацията, въведете ключовите думи (плюс синонимите!), които най-точно описват предлаганите от вас стоки / услуги. Използвайте само по една дума във всяко поле 

б) Изберете и оптимизирайте стандартен профил::
По време на регистрацията изберете от "избор на профил"този профил, който е най-близо до Вашите нужди. След като приключите регистрацията, може да промените и оптимизирате профила според нуждите Ви. Може да се свържете с нас – с удоволствие ще го оптимизираме заедно с Вас.

Общи въпроси

Поради нееднократно публикуване, породено от законови изисквания или с цел по-голяма аудитория.

Имаме обявления от Официалния журнал на ЕС (TED), както и национални обявления (по линията за общоевропейско обявяване) от: Австрия, Швейцария, Полша, Чехия, Словения, Словакия, Унгария, Хърватска, Румъния, Великобритания, Гърция, Сърбия, Украйна, Испания и Германия. И естествено: България!

За намирането на местни обявления от определена страна, изберете от следните възможности:

 

  • CVP / КОП-Кодове: Въведете желания код в полето за търсене по следния начин: 354*, 345* (по реда на под-групите). Имайте предвид, че не всички обявления имат КОП код, или не винаги са правилно зададени от обявителя.
  • Задайте ключови думи, на местния език в полето за ключови думи

Targove.BG не може да бъде отговорен за съдържанието на страниците с връзки.