Контакт

Често задавани въпроси

Относно услугата

Обществените поръчки са възможност за разширяване на Вашия бизнес, чрез реализиране на продажби към институции и големи частни компании. Поръчките, които се обявяват от държавни и частни възложители задължително са публични, като информацията за тях се публикува в различни интернет сайтове и/или печатни издания.
Ежедневното проверяване на сайтове и издания за поръчки, в които бихте искали да участвате, не е невъзможно, но със сигурност отнема твърде много време, а то струва пари. Нашата система проверява автоматично над 1500 източника в България и над 50 000 в Европа и Латинска Америка всеки ден. Новите процедури, които съответстват на Вашия индивидуален профил на търсене, се изпращат веднага след публикуването им на Вашия имейл адрес. 

Тествайте нашата услуга абсолютно БЕЗПЛАТНО и БЕЗ АНГАЖИМЕНТИ за 7-дни. Нашият консултант ще настрои индивидуален профил за Вас и ще Ви помага в целия процес. Регистрирайте се за безплатен тест тук.

  • Изключително богата база данни с обществени и частни поръчки от България, Европа и Латинска Америка – нашата система е международна, оперира в 22 държави и вече 15 години събира и обработва информация за обществени поръчки.
  • Създаваме индивидуални профили за търсене според нуждите на Вашия бизнес, прецизирани чрез уникална система от CPV-кодове и ключови думи.
  • Получавате интересуващите Ви обявления ежедневно в електронната си поща - лесно, бързо и удобно за Вас.
  • Разполагате с личен акаунт мениджър, който Ви помага и консултира постоянно, за да извлечете максимални ползи от нашата услуга.

Не, тестовият абонамент е фиксиран на 7 дни и след неговото изтичане Вашият достъп автоматично се прекратява. Ако желаете да продължите да получавате интересуващите Ви обявления е нужно да се абонирате като се свържете с наш консултант на 02 958 6356, 0879 537 577 или office@targove.bg

Относно абонамента

Моля свържете се с нас на 02 958 6356, 0879 537 577 или office@targove.bg, за да Ви помогнем.
Ако още не сте пробвали как работи нашата услуга, кликнете тук.

Абонаментите зависят от броя профили за търсене и от държавите, в които търсим обявления за Вас. За подробна информация и персонална оферта се свържете с нас на 02 958 6356, 0879 537 577 или office@targove.bg

Абонаментът е на годишна база и се подновява автоматично за същия период. Цената по абонамента се плаща авансово (възможни са индивидуални споразумения). За повече информация вижте Общите условия.

Ако не намирате актуални обявления за Вашия бизнес, препоръчваме търсене в архива ни. Някои обявления са сезонни, и е възможно периодът, през който тествате да не отговаря на времето на обявяването им.

Ние търсим интересуващите Ви обявления ежедневно според зададените от Вас критерии. Когато намерим такива, ще Ви ги изпратим по имейл. Дори и една спечелена от Вас обществена поръчка, за която сте научили от нас, осмисля абонамента за няколко години.

Категориите профили за търсене покриват най-популярните бизнес сектори и са добра отправна точка към създаването на индивидуален профил, който най-пълно да съответства на спецификите на Вашия бизнес. Обърнете се към наш консултант на 02 958 6356, 0879 537 577 или office@targove.bg, който ще настрои точния профил за Вас.
В нашата система www.targove.bg след вход с потребителско име и парола можете и сами да зададете или промените настройките си на търсене като въведете ключови думи (включете и синоними!), които най-точно описват предлаганите от Вас стоки/услуги. Но ние сме на линия да Ви съдействаме, не се притеснявайте да ни потърсите.

Общи въпроси

Поради законови изисквания, някои обявления се публикуват от възложителите по няколко пъти в различни източници и не е грешка, че ги получавате.

Имаме обявления от Официалния електронен журнал на Европейския Съюз (TED), национални обявления (по линията за общоевропейско обявяване) от: Австрия, Швейцария, Полша, Чехия, Словения, Словакия, Унгария, Хърватска, Румъния, Великобритания, Гърция, Сърбия, Македония, Украйна, Испания и Германия, както и от страните в Латинска Америка. И естествено: всичко от България!

За намирането на местни обявления от определена страна ще Ви помогнем ние – свържете се с наш консултант на 02 958 6356, 0879 537 577 или office@targove.bg.

Ако желаете да го направите лично, моля влезте във Вашия профил на www.targove.bg с потребителски име и парола и изберете от следните възможности: 

  • CVP / КОП-Кодове: Въведете желания код в полето за търсене по следния начин: 354*, 345* (по реда на под-групите). Имайте предвид, че не всички обявления имат КОП код, или кодовете не винаги са правилно зададени от възложителя.
  • Задайте ключови думи на местния език в полето за ключови думи. 
Звъннете ни, за да Ви помогнем - ние сме на разположение.

targove.bg не носи отговорност за съдържанието на външни страници.