Изпозвате браузер който не поддържаме
Контакт


Имейл известия 

Не пропускайте нито една бизнес възможност! Информация директно в електронната Ви поща.
 
email
Известия по имейл
Получавате в имейла си писмо за обявена нова процедура, подходяща за Вашата сфера на дейност, веднага след публикуване на обявлението.
 
attach
Линк към документацията
Не губите време в търсене на документите по процедура, която Ви интересува - ние Ви изпращаме директен линк откъдето да ги свалите.
 
award
Информация за печеливши фирми
Получавате от нас информация за сключените договори по обявени процедури във Вашия сектор, виждате кои поръчки от кого и кога са спечелени. 
 
xls
Експорт в XLS 
Можете удобно да сортирате, филтрирате и подреждате информацията, която получавате, така че да обърнете внимание на важните за Вас обявления. 


 

Анализ на поръчки 

По-добро познаване на процедурите във Вашия сектор. Обмислени решения и планиран ресурс.
 
price
Анализ на пазара
Обем на поръчките във Вашия сектор, колко са обявените процедури, каква е инвестираната от възложителите сума, какви са ценовите нива? Имаме отговорите на тези въпроси. Научете повече.
 
sales
Нови клиенти 
Списък на възложителите, които обявяват във Вашия сектор - какво и кога са поръчали последно, кога ще поръчват отново...А това за Вас означава време за подготовка. Научете повече.
 
Market Report
Конкуренти и цени
Анализ на процедурите в определен период, показващ обявените поръчки, печелившите фирми и цените по договорите им. Ценна информация за Вашите конкуренти. Научете повече.
 
daily tender report
Ежедневен анализ на новите обявления 
Бърз анализ в ексел на новите процедури, обогатен с важни подробности като напр. описание на отделните лотове, за да можете да вземете решение веднага. Научете повече.