Изпозвате браузер който не поддържаме
Контакт

За нас

Нашата мисия:
Да Ви информираме бързо за новите търгове и поръчки във Вашия бранш. Да подкрепим Вашата подготовка чрез професионален анализ на поръчките в обществения сектор.

Tender Services Ltd. Ви подкрепя в работата Ви с обществени поръчки. Ние намираме нови бизнес възможности за Вас. Рецептата ни за успех:
 

Най-богатата база данни
+ Индивидуални настройки за търсене
+ Лично обслужване от Вашия акаунт мениджър
= Получавате само селектирана за Вас информация.

 

Историята на targove.bg

 

Targove.bg стартира през 2006 година, като част от международната Tender Service Group, която събира и обработва над 4 000 000 обявления годишно от държавите в Европа и Латинска Америка.

Tender Service Group е създадена през 2004 година в отговор на разширяването на ЕС и отваря първите си офиси в Словакия и Чехия. Бизнес идеята се заражда още през 2001 година, когато компанията предшественик създава смесено дружество с Държавния вестник на Австрия. Оттогава ние имаме за цел да улесним достъпа до информация за търгове и обществени поръчки за всички заинтересовани фирми, независимо от икономическия сектор, в който оперират те.

TSG предоставя услугата си в България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Македония, Гърция, Испания, Австрия, Германия, Чехия, Полша, Словакия, Словения, Унгария, Швейцария. От 2016 година стъпихме и на пазара в Латинска Америка, чрез компанията ни в Колумбия, и събираме обявления от 16 държави в региона.

Благодарение на разширяването на групата ни, нашите клиенти от България получават възможност за участие в процедури в други държави, както и обслужване от нашите партньорски екипи в съответните локални офиси на TSG.

Вече 15 години на пазара, нашата компания постоянно се усъвършенства като въвежда най-новите технологични и организационни решения, с които да направим услугите си още по-полезни за Вас.


Chart-BG

Защо да изберете нас?

 

От както интернет позволява много бързо разпространение на информацията, targove.bg улеснява Вашия достъп до нея – помагаме на Вашия бизнес да спести време и пари, като събираме, селектираме и Ви изпращаме по мейл само тези обявления, които представляват интерес за Вас.

 Най-богатата база данни: Ежедневно наблюдаваме над 1500 източника за публични и частни поръчки в България и над 50 000 източника в други страни, което превръща TSG в най-големия доставчик на информация за обществени поръчки в Европа. 
 • Спестяваме Ви време и пари чрез централизиран достъп до над 50,000 източника от цяла Европа и Латинска Америка.
 • Ние сме винаги актуални, тъй като проверяваме всичките си източници всеки ден.
 

 Индивидуални профили за търсене, които отговарят на Вашите специфични нужди

Индивидуални профили за търсене вместо ровене в безкрайни списъци с документи – така получавате най-доброто от нашата база данни:

 • Гъвкави опции за търсене благодарение на иновативна технологична система: по ключова дума, продуктов код (CPV-кодове), възможност за комбинация и/или изключване на ключови думи, както и лесни за употреба филтри.
 • Фина настройка от нашите експерти: Вие ни казвате от какво имате нужда и ние създаваме персонализиран профил за търсене според Вашите критерии.
 

 Персонално обслужване от професионален екип

Само чрез поддържане на близък контакт с нашите клиенти можем да разберем в цялост техните очаквания и да им предоставим точно информацията, от която имат нужда.

 • Личен Акаунт Мениджър: Вашият Акаунт Мениджър създава профил за търсене за Вас, както и е постоянно на разположение на телефон и имейл, за да промени нещо в настройките или да Ви съдейства при затруднения.
 • Дългогодишен опит: Нашият екип работи в сферата на обществените поръчки от 12 години и добре познава спецификите на този пазар.
 • Дългосрочни взаимоотношения с клиенти от почти всеки бизнес сектор.
   

Бързо и лесно!

 
База данни
поръчки и търгове
Личен Акаунт Мениджър E-mail Развитие
Ежедневно наблюдение на над 50.000 източника. Имате Акаунт Мениджър, който разбира Вашите нужди и Ви съдейства. Изпращаме Ви ежедневно електронно писмо с информацията, която е важна за Вас. Спестявате време и пари, докато бизнесът Ви расте.
 
 

Все още не сте сигурни?

Вижте какво казват нашите клиенти - или тествайте безплатно и се убедете сами.

Г-жа Диана Чернева от "Студио Златен Век РА":
"Навременна и точна информация. Пестим време и получаваме ежедневно необходимата ни информация. Благодаря Ви, Търгове БГ."


Тествайте безплатно 7 дни и проверете качеството на нашите услуги. Регистрирайте се сега!