Изпозвате браузер който не поддържаме
Контакт

За нас

Нашата мисия:
Да осигурим най-пълната база данни с обществени поръчки, обяви и търгове с най-високо качество на обслужване.

Амбицията на Tender Services Ltd. е да Ви подпомогне в работата Ви с обществени поръчки. Докато предлагате конкурентни продукти и услуги на Вашите клиенти, ние намираме нови бизнес възможности за Вас.
 

Рецептата ни за успех:
Най-голямата база данни + индивидулани настройки за търсене + високо качество на обслужване
= Получавате само информацията, която в важна за Вас.

 

Историята


Targove.bg стартира през 2006 година, като част от Tender Service Group. От офиса ни в София и благодарение на екипа от професионалисти, ние Ви предлагаме индивидуално, висококачествено обслужванеwas.

"Tender Service Group" е създадена през 2004 година, като отговор на разширяването на ЕС, чрез отваряне на офиси в Словакия и Чехия. Въпреки това, нашата история стартира назад във времето до 2001 година, когато компанията предшественик създава смесено дружество с Държавния вестник на Австрия. Оттогава ние имаме за цел да улесним достъпа до информация за обществени поръчки за всички, независимо от областта на дейност.

TSG предоставя услугата си  в Испания, Австрия, България, Германия, Полша, Словакия, Словения, Унгария, Хърватска, Сърбия, Чехия, Швейцария, Украйна, Гърция и Румъния. От 2016 година стъпихме и на пазара в Латинска Америка, чрез компанията ни в Колумбия.

Отличното сътрудничество в нашия екип и факта, че имаме над 15 години опит на пазара ни дава предимството да можем да Ви предложим една наистина комплексна услуга.

С повече от 100 служителя, ние предоставяме услуга на десетки хиляди фирми и събираме повече от 4 милиона обявления годишно. Благодарение на разширяването на групата, нашите киенти могат да се възползват от опита и тръжните документи от цяла Европа, чрез персоналният им акаунт мениджър в собствената им страна.

Защо да изберете нас?


От както Интернет позволява много бързо разпространение на информацията, Targove.bg помага на Вашия бизнес да спести време, като събира цялата тази информация и изпраща към Вас ежедневно на електронна поща само това, което е важно за Вас.
 

 Най-богатата база данни

Основното предимство на нашата услугаa е ежедневното наблюдение на над 200 източника за информация за публични и частни поръчки, превръщайки TSG в най-големият източник на информация за обществени поръчки в Европа. 

 • Спестява време и пари чрез централизиран достъп до над 40,000 източника от цяла Европа.
 • Ние сме винаги актуални чрез ежедневна проверка на всички източници.
 • Наличните обявлени са от почти всички сектори
 

 Персонализирани профили за търсене, които отговарят на Вашите индивидуални нужди

Индивидулни профили за търсене вместо търсене в безкрайни списъци с документи – така получавате най-доброто от нашата база данни:

 • Гъвкави опции за търсене: по ключова дума, продуктов код (CPV-кодове), възможност за комбинация, изключване на ключови думи и гъвкави, лесни за употреба филтри за търсене – нашата модерна технология поддържа възможност за индивидуално търсене на обществени поръчки.
 • Фина настройка от нашите експерти: Вие ни казвате от какво имате нужда – ние създаваме персонализиран профил за търсене според Вашите нужди.
 

 Професионално обслужване от екипа ни

Само чрез поддържане на близък контакт с нашите клиенти можем да разберем в цялост техните нужди и да им предоставим точно информацията, от която имат нужда.

 • Персонален Акаунт Мениджър: Вашият Акаунт Мениджър Ви създава профила за търсене за Вас. Помага Ви за всякакви въпроси относно търсене на обявления, документи и т.н.
 • Дългогодишен опит: Нашият екип работи в сферата на обществените поръчки от дълги години.
 • Детайлно познаване на пазара чрез дългосрочни взаимоотношения с клиенти от почти всеки бизнес сектор.
   

Бързо и Лесно!

 
База Данни
Търгове
Персонален Акаунт Мениджър E-mail Развитие
Ежедневно наблюдение на над 40.000 източника. Имате личен Акаунт Мениджър, който ще ни помогне да разберем Вашите нужди. Изпращаме Ви ежедневно електронно писмо с информацията, която е важна за Вас. Спестете време и пари, докато бизнесът Ви расте.
 
 

Все още не сте убедени?

Вижте какво казват нашите клиенти - или тествайте безплатно и се убедете сами.

Г-жа Диана Чернева от "Студио Златен Век РА":
"Навременна и точна информация. Пестим време и получаваме ежедневно необходимата ни информация. Благодаря Ви, Търгове БГ."


Тествайте безплатно 7 дни и открийте качеството на нашата услуга.